2012. április 26., csütörtök

Andalúz receptverseny 2


Szereted a mediterrán konyhát? Szereted használni  a levegőn szárított sonkát és olívaolajat és bogyót? Netán szereted a gazpachót? Akkor ezt a kihívást Neked találták ki!



Idén is receptversenyt rendeznek a dél-spanyol régió legjobb alapanyagai felhasználásával. A pályázaton való részvétel a tavalyi évhez hasonlóan most is igen egyszerű, az egyetlen feltétel, hogy a megálmodott recept – amely lehet akár magyaros, spanyolos, vagy bármilyen konyha ihlette - legalább egy hozzávalója andalúz alapanyag legyen.
És hogy pontosan mik ezek az alapanyagok? Ebben segít eligazodni a honlapukon elhelyezett terméklista, amiben a hozzávalók mellett az is megtalálható, hogy pontosan hol lehet az adott ínyencséget megvásárolni. 
A legjobb receptek beküldőinek jutalma - akik kiválasztásában ismételten segítségükre lesz Bíró Lajos a Bock Bisztro vezető séfje és Vajda Péter a Dining Guide vezető szerkesztője - egy komplett andalúz gasztronómiai élmény, vagyis az andalúz chef, Enrique Sánchez által tartott főzőkurzus, amelyen egy tradicionális dél-spanyol menüsor elkészítésének csínját-bínját sajátíthatják el a résztvevők. 

 Nevezz az április 23-án induló versenyre bármilyen recepttel, a lényeg, hogy legalább egy andalúz hozzávalót használj!

* A dél-spanyol élelmiszerek tárházát a honlapuk andalúz terméklistájának segítségével fedezheted fel. Segítenek abban is, hogy melyik terméket hol keresd!
* Töltsd fel recepedet legalább egy fotó kíséretében az Egy csipetnyi Andalúzia nevű Facebook oldalra, május 20-ig. (Egy pályázó csak egy recepttel nevezhet!)
* A feltöltött receptekre május 22-29-ig fogadják a szavazatokat a Facebookon. Szólj ismerőseidnek, hiszen minél több szavazatot kapsz, annál biztosabb a sikered! 

Használd fel ezeket a pompás alapanyagokat, és ismertesd meg a mediterrán konyhát a környezeteddel.

Max


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin